Hirdetés

Grafikus kártyának néz ki a világ egyik leggyorsabb SSD-je



|

6,3 és 5,9 GBps-os sebességre képes az új Gigabyte Aorus RAID SSD adattároló.

Hirdetés

A 2 TB-os Gigabyte Aorus RAID SSD leginkább egy videokártyára hasonlít, valójában azonban ez a világ egyik leggyorsabb SSD-meghajtója. Az 5 év garanciával érkező kártya üzleti szintű NVMe RAID kontrollert használ négy darab PCIe 3.0-s, 512 GB-os NVMe SSD-vel, alapvetően RAID-0 felállásban. Így az olvasási és az írási teljesítmény eléri a 6,3 és az 5,9 GBps-ot. 

Hirdetés

A gyártó 3D TLC chipeket és Phison E12 kontrollert használt az újdonsághoz, és dedikált AORUS tárhelykezelő alkalmazást, valamint SSD toolboxot is kínál a vásárlóknak. 

Sajnos árakról egyelőre még nem beszélt a Gigabyte, de annyi biztos, hogy a konfiguráció módosítható lesz a nagyobb teljesítmény vagy a nagyobb adatbiztonság érdekében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.