Hirdetés

Ha fontos, hogy gyors és erős legyen a Wi-Fi az egész lakásban, most van egy remek ajánlatunk



|

Mutatunk egy olyan központot, ami gyors, kicsi, néhány hasznos trükkre is megtanították, a PCW Max év végi előfizetői akciója keretében most ajándékba is behúzhatod.

Hirdetés

Akár egy kis bogár, úgy néz ki a Mercusys routere, ám ha bogár, akkor óriás lábakon jár: ezek lennének az MR60X hálózati központ antennái, amelyekkel tekintélyes terület fedhető le. Már külsejéből is látszik, hogy itt nem csak a legszükségesebb alapszolgáltatásokat kapod, mint például a szolgáltató által biztosított alaprouternél, hanem sokkal többet, erről pedig a nagy antennák mellett a készülék neve is árulkodik.

Keresd az X-et!

A router nevében szereplő "X" már csak jót jelenthet, mégpedig azért mert ez jelöli a 802.11ax szabvány támogatását, amit a köznyelvben ma már szimplán csak Wi-Fi 6-nak neveznek. A Wi-Fi 6 technológiával több, igen hasznos és ma már elengedhetetlen szolgáltatás is együtt jár, ám a legfontosabb mégis a Dual Band működés és az adatátviteli sebesség. Belépőszintű router létére ebben jól teljesít az MR60X, ugyanis 1201 Mbit/s tempóra képes 5 GHz-en, míg 2,4 GHz-en további 300 Mbit/s sávszélességet nyújt.

Hirdetés

Ez a kettős működés garantálja a tökéletes kompatibilitást a régebbi készülékekkel is, nem lesz olyan kütyüd, ami ne tudna csatlakozni otthoni hálózatodra. A 802.11ax-szel együtt itt is elérhető az OFDMA, a MU-MIMO és a TWT is, melyek mind a sebességet, a hatékonyságot és az energiatakarékosságot hivatottak javítani.

Modern hálózati központ lévén nem is kérdéses, hogy a WAN port (ahová a szolgáltató modemét csatlakoztatod) gigabites, amely mellett további gigabites LAN portokat is találsz. A Wi-Fi-vezérlésnél a Smart Connect megkönnyíti életedet, mivel automatikusan választja ki, hogy az adott eszközhöz melyik az ideális frekvencia és Wi-Fi szabvány. Szintén hasznos a WPA3-támogatás, ami az eddigi legbiztonságosabb védelem a vezeték nélküli hálózatok világában.

Hasznosabb, mint gondolnád

A Mercusys MR60X olyan szolgáltatásokat is kínál, amikre a szolgáltatói megoldások nem is képesek. A nagyfokú biztonság nem is kérdéses, viszont ez nem megy a kényelem rovására, sőt, a gyártó külön applikációt is készített iOS és Android eszközökre, amellyel könnyedén elérheted és kezelheted otthoni hálózati központodat - akár távolról is!

A biztonságot és az egészséges nethasználatot javítja az integrált szülői felügyelet, valamint a vendéghálózat is, amit nem csupán vendégek, kevésbé megbízható okoseszközök számára is érdemes fenntartani. Az IPv6 és IPTV támogatás mellett alapszintű, eszközprioritásos QoS-t is kapsz, amit a gamereknek melegen ajánlott aktiválni.

Szerezd meg ajándékba!

A Mercusys MR60X Wi-Fi 6-os routert a PCW Max év végi előfizetői akciójának keretében most ajándékba választhatod PCW Max Ultimate éves előfizetéshez. Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a www.pcwplus.hu/csomag oldalra és itt ezt a csomagajánlatot választani. Figyelem! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.