Hirdetés

Ilyen a rejtélyes PowerColor Radeon RX Vega Nano



|

Felbukkant egy szokatlan videokártya a PowerColor színeiben: azt nem tudni, hogy megjelenik-e a piacon az újdonság.

Hirdetés

Az AMD második-generációs Ryzen processzorainak megjelenéséről szóló, Münchenben tartott rendezvényén felbukkant egy rejtélyes Radeon videokártya. Konkrétan egy Radeon RX Vega Nano, a PowerColor márkajelzésével. 

Hirdetés

A meglepetésszerű újdonság az AMD referenciadizájnjára épít, ugyanakkor mégis különbözik attól az RX Vega Nano prototípustól, amit Raja Koduri még a 2017-es SIGGRAPH rendezvényen mutatott. 

A dizájnt tekintve itt nincs megvilágított Radeon kocka a sarokban, illetve a ventilátort is eltérő helyre rakták. A hűtőborda hosszabb lett, és a PCB-n is túlnyúlik valamivel. A PowerColor hozzáadott egy plusz 6-tűs PCIe csatlakozót is a videokártyához. 

Azt sajnos nem tudni, hogy a PowerColor Radeon RX Vega Nano valaha megjelenhet-e a boltokban - a gyártó erről mindeddig nem beszélt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.