Hirdetés

Ingyen javítja a betört kijelzős Surface Laptop 3 gépeket a Microsoft



|

A Microsoft a váratlanul betört kijelzőket ingyen javítja a Surface Laptop 3 gépeken, de csak a garancia ideje alatt.

Hirdetés

A Surface Laptop 3 gépek tulajdonosai közül többen panaszkodtak arra, hogy a gépük kijelzője teljesen váratlanul és magától betört. A Microsoft most úgy döntött, hogy ingyen javítja ezeket a gépeket, miután nemrég kijelentette, hogy kivizsgálja a panaszokat. A törések úgy jelentek meg ugyanis a kijelzőkön, hogy azokat nem ütötték vagy ejtették le, semmilyen módon nem származhatott a használatból a sérülés. 

Hirdetés

A Microsoft kivizsgálta a történteket, és arra jutott, hogy nagyon ritkán egy idegen részecske hajszálrepedést okozhat az üvegben, amely látszólag váratlanul és ok nélkül jelenik meg. 

Az érintetteknek a Microsoft ügyfélszolgálatát kell keresniük az ingyenes javításért, de csak akkor, ha még garanciális az eszközük. Egyelőre persze mind garanciális, hiszen októberben jelent meg a modell, de a jövőre nézve ez nem túl biztató a javítási programot nézve. Aki már elvégezte a javítást, annak a költségeit megtéríti a vállalat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.