Hirdetés

Visszahívta az egyik Xeon processzorát az Intel



|

A dobozos Xeon E-2274G processzorokat hívta vissza az Intel, a mellékelt hűtőegység ugyanis túl gyenge.

Hirdetés

Az Intel kivonta a forgalomból az egyik Xeon processzorát. A szerverszintű Xeon E-2274G dobozos verzióját azért hívja vissza az Intel, mert a mellé csomagolt processzorhűtő mégsem felel meg a minőségi követelményeknek, vagyis nem tudja megfelelően hűteni a chipet. 

Hirdetés

Az általában gyengébb Core i3 és Pentium Gold lapkákhoz csomagolt hűtőt a Foxconn szállította, ennek az egységnek általában 65 wattos vagy gyengébb TDP-jű processzorokkal kell megbirkóznia. Ez a Xeon CPU azonban 83 wattos. 

A Xeon E-2274G egyébként egy Coffee Lake chip, 14 nm-es technológiával készül, 4-magos, 4 GHz-es normál és 4,9 GHz-es boost melletti órajellel. 

Maga a lapka nem távozik örökre, az Intel a kereskedőknek a dobozos verziók helyett tálcás megoldást ajánl, amihez nem jár gyári hűtőegység. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.