Hirdetés

Kiábrándító frissítést kapott a Xiaomi mini PC-je



|

Nem sokban módosítja a korábbi receptet a Xiaomi Mini Host 2023.

Hirdetés

A 2010-es megalapítása óta eltelt években a Xiaomi elképesztő tempóban bővítette a termékpalettáját, tavaly decemberben pedig a Mac mini-széria által ihletett Xiaomi Mini Host kompakt asztali számítógép is bekerült a kínálatba, amelyet a leginkább ultrabookokba szánt Intel Core i5-1240P processzor hajtott meg.

A jelek szerint a tenyérnyi konfiguráció végül elég vásárlót talált magának ahhoz, hogy a gyártó hosszabb távon is ragaszkodjon hozzá, most ugyanis bemutatkozott a frissített kiadás, ami ha iskolai beadandó lenne, csak a kettesre utazna.

A Xiaomi Mini Host 2023 ugyanis mindössze egyetlen ponton, a processzort tekintve hoz változtatást: az i5 1240P helyett itt már a 13. generációs Raptor Lake architektúrára épülő i5 1340P CPU-t kapjuk.

Hirdetés

A 12 magos (4 nagyteljesítményű P- és 8 hatékonyságra fókuszáló E-mag) erőforrás 4,60 GHz-nél tetőzik, és átlagosan 5%-kal erősebb az elődjénél, így valószínűleg senki sem fogja emiatt lecserélni a korábban vásárolt Xiaomi Mini Hostját.

Ettől eltekintve pedig minden maradt a régiben, beleértve a 16 GB-nyi DDR4 3200 MHz-es memóriát és az 512 GB-os PCIe 4.0-s tárhelyet, valamint a 445 grammos, 0,4 literes gépházat is. Az utóbbin 3 db USB 3.2 Type A, 1 db USB 2.0 Type A és 2 db Thunderbolt 4 csatlakozót találunk, illetve HDMI 2.1, 32,5 Gigabites Ethernet és 3,5 mm jack portok is rendelkezésre állnak.

A frissítésről beszámoló NoteBookcheck egy nemzetközi szállítást ajánló viszonteladóra hivatkozva azt írja, hogy a Xiaomi Mini Host 2023 ára 699 dollár, ami átszámítva 249 ezer forint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.