Hirdetés

Kiszivárgott a Google Pixelbook Go



|

Videón látható a Google legújabb laptopja, amiről elvileg kedden rántja le a leplet az óriás.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Google kedden a Pixel 4 mobilok mellett más újdonságokat is bemutat. Az egyik a cég következő Chromebookja lesz, új dizájnnal, 13,3 hüvelykes, 16:9 képarányú érintőkijelzővel, akár Core i7 CPU-val, 16 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel. 

Hirdetés

A szivárgások eddig is folyamatosak voltak, a 9to5Google nemrég azonban közzétett egy videót, amin a kiszivárgott prototípus látható. 

A Pixelbook Go inkább tűnik laptopnak, mintsem átalakítható táblagépnek. 360 fokos zsanérokat vagy lecsatolható billentyűzetet eleve nem kínál, és Pixelbook Pen sincs hozzá. Ha minden jól megy, ennek hála talán olcsóbb lehet a szokásosnál. 

Processzorból Core m3 vagy i5 modell, RAM-ból 8 GB, tárhelyből 64 vagy 128 GB-os változat is lesz, a képernyő 1080p-s vagy 4K-s lehet. A fekete és rózsaszín árnyalatokban várható notebookra sztereó hangszórók, jackcsatlakozó, dupla mikrofon, két USB-C, 2 megapixeles webkamera is kerülnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.