Hirdetés

Kvantumpontos technológiával érkezik az új HANNspree monitor



|

HS-IPS panelt kapott a HANNspree 27 hüvelykes, WQHD-s, kvantumpontos kijelzője, ami gamereknek is ideális.

Hirdetés

A HANNspree bemutatta a legújabb monitorát, a 27 hüvelykes képátmérővel rendelkező, kvantumpont technológiás HQ272PQD-t. A monitor gamereknek, dizájnereknek és professzionális felhasználóknak egyaránt ideális választás lehet. 

Hirdetés

A WQHD-s felbontás mellett nagy dolognak számít a kvantumpont technológia, amellyel remek színeket és a megszokottnál négyszer világosabb megjelenést garantál a képernyő. Az Adobe RGB skálát 116, az NTSC-t 110, a HDTV BR.709-et 156 százalékban fedi le a HS-IPS panel, ráadásul a színek nem fakulnak az idő múlásával. 

Az új monitor két HDMI, egy DisplayPort és egy mini DisplayPort csatlakozót kínál, illetve akad egy pár beépített sztereó hangszórója is. Jackcsatlakozó is van, ha valaki inkább headsetet használna a falra is rögzíthető, 319 eurós kijelzővel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.