Hirdetés

Lenyűgöző lett a G.Skill Trident Z Royal memóriasorozata



|

Fényezett hűtőborda és 8-zónás RGB-s világítással felturbózott kristályos sáv került a modulokra.

Hirdetés

A G.Skill legújabb memóriacsomagjai a Trident Z Royal széria keretében érkeztek meg. Természetesen DDR4-es és RGB-s megoldásokról van szó. A modulok különlegessége, hogy a hűtőbordájuk fényezett (arany vagy ezüst), felül pedig teljes hosszúságban egy kristályos sáv található, 8-zónás RGB-s világítással. 

Hirdetés

A dizájnt egyébként szabadalmaztatni akarja a G.Skill. A Trident Z Royal DDR4-3000 MHz-es csomaggal indul, a kínálat csúcsát 4600 MHz-es termékek jelentik. 

A koronaékszer-dizájn lényege, hogy csak a megfelelő mennyiségű fény törik meg, a felső sáv látványos módon szórja a fényeket. A fényezett alumínium hűtőbordák pedig szintén nagyon látványosak. Az ujjlenyomatok és a por letörléséhez pedig jár egy mikroszálas ruha is. 

A 8-zónás világítás külön szoftverrel vezérelhető, ez a G.Skill weboldaláról tölthető le. A kitek mérete 16 és 128 GB között mozog. Az Intel XMP 2.0 szintén támogatott, az egykattintásos tuning érdekében. Az új memóriák még decemberben megjelennek a boltokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.