Hirdetés

Még több tárhelyet ad az Office 365 felhasználóinak a Microsoft



|

Innentől kezdve még több tárhelyet vásárolhatnak az Office 365-felhasználók, a Personal Vault pedig biztonságos fájltárolást garantál.

Hirdetés

A felhőtárhelyek piacán a Microsoft OneDrive egész jó ajánlat, hiszen 15 GB-ot ad ingyenesen, majd havi 2 dollárnak megfelelő összegért 50 GB-ot. Az Office 365 előfizetői pedig akár 70 dollárnak megfelelő összegért is hozzájuthatnak évi 1 TB online tárhelyhez. 

Hirdetés

Akinek ennél is többre van szüksége, az eddig nem tudott mit tenni (ha nem akart szolgáltatást váltani). A Microsoft hamarosan azonban további tárhely vásárlását teszi lehetővé, így már akár 2 TB online tárhely is kérhető lesz. 

A Microsoft sok újítást vezet be, de az 1 TB tárhely továbbra is jár majd az Office 365-előfizetések mellé. Aki pluszban szeretne, az több lépcsőben válogathat majd. 200 GB plusz például csak 2 dollárba kerül majd, az 1 TB extra pedig havi 10-be. Aki pedig nem akar Office 365-öt, az ugyanazért az árért kétszer annyi felhős tárhelyet kap, mint eddig. 

Újdonság továbbá a OneDrive-ban a Personal Vault, ami a fájlok biztonságos tárolását jelenti, ugyanis külön hitelesítést igényel a fájlok eléréséhez. Ez lehet jelszó, PIN, ujjlenyomat, arc, SMS-kód. A tartalmához tehát az sem fér hozzá, aki leült a PC-nk elé. Akár a mobillal készített képek is egyből feltölthetőek ide. 

Az újítások és új csomagok a következő hónapok során válnak elérhetővé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.