Hirdetés

Passzív hűtést és Gemini Lake CPU-t kapott a Gigabyte apró PC-je



|

Az új BRIX BLCE-4000C belsejében egy 6 wattos Intel Celeron N4000 processzor található.

Hirdetés

Megérkezett a Gigabyte legújabb mini asztali PC-je, a BRIX BLCE-4000C. Ez egy passzív hűtésű, meglehetősen kompakt gép, aminek a belsejében egy 6 wattos Intel Celeron N4000 processzor dolgozik. Ez egy 2-magos Gemini Lake chip. 

Hirdetés

Sajnos árakról és megjelenési időről nincs hír, de azt tudni, hogy az egyetlen memóriafoglalat maximum 8 GB RAM-ot kezel. A 2,5 hüvelykes meghajtóhely mellett akad egy USB-C, három USB 3.0 port, gigabites Ethernet, HDMI 1.4b, VGA-, mikrofon- és jackcsatlakozó. Az M.2 slotot egy kártya foglalja el, ami 802.11ac-s WiFi-t és Bluetooth 4.2-t garantál. 

A rendszer legfeljebb DDR4-2400-as RAM-ot támogat, az új processzor pedig 23 százalékos fejlődést ígér az előző, Apollo Lake architektúrához mérten. 

Sajnos az apró gépen sem SD-foglalat, sem HDMI 2.0 port nincs. A megfelelő áron azért kiváló házimozi-PC vagy otthoni médiaszerver lehet belőle. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.