Hirdetés

Dallal és sztárszínésszel búcsúztatja az Audi a hagyományos autózást



|

Kedves és meglepő videót készített az Audi, amelyben a Trónok harca színésznője a Jégvarázs betétdalát énekelve jelzi, hogy ideje lecserélni a belsőégésű motorokat.

Hirdetés

A német autógyártó kisfilmjét a SuperBowl döntő szünetére tervezték - ilyenkorra a kinti hagyományok szerint a legütősebb, legmeglepőbb reklámokkal készülnek a márkák, hiszen a legnézettebb amerikai sporteseményről van szó (ennek megfelelő másodpercenkénti árral a hirdetők számára). Az Audi miniklipjének sztárja a Trónok harca sorozatból ismerős Maisie Williams, aki ezúttal nem Arya Stark bőrébe bújva döfi le lesből a mindenféle gonoszokat, de ettől még egy nagyot odaszúr mindenkinek, aki azokban a csúnya, rossz, elavult benzin- és gázolajfaló szörnyekben pöfög.

Hirdetés

Ehhez az üzenethez tökéletes választás volt a Jégvarázs betétdala is, hiszen a "Let It Go" ebben a kontextusban azt sugallja, ideje elengedni végre a belsőégésű motorokat. A reklámban ráadásul - persze az illendőség és a perrehívhatóság határáig a végletekig elmaradottnak és szánnivalónak ábrázolják az összes olyan embert, aki még a környezetkárosító roncsokban idegeskedik és a dugókban durrant mások orra alá.

Mindamellett, hogy a reklám tényleg kedves, frappáns és előremutató, azért kissé furcsa is az üzenete. Mert hiába savazza szanaszét a benzines és dízeles világot, azért azt ne felejtsük el, hogy az Audi eddigi karrierjét pont ezek a modellek építették fel, és még jó ideig gyártanak belsőégésű motorokkal szerelt járműveket, a terveik szerint 2050-ben állhatnak át teljesen zöld gyártásra. Emellett persze azért tény, hogy egyre jobban tolják előtérbe a már tervezési fázistól elektromos működésre optimalizált e-tron családot, és érkeznek más kategóriákba szánt elektromos autóik is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.