Hirdetés

40 millió fizetős felhasználónál tart a Spotify



|

Továbbra is messze az Apple Music előtt tart a Spotify, amely nagyjából 6 hónap alatt újabb 10 millió fizetős ügyfelet szerzett.

Hirdetés

A zenei streaming világában sok átalakulást láttunk már, azonban a mai erőviszonyok mellett a Spotify és az Apple az, amely tulajdonképpen meghatározza a piacot. 

Hirdetés

Az Apple az iPhone 7 bemutatója kapcsán árulta el, hogy az Apple Music immáron 17 millió fizetős felhasználóval rendelkezik. 

A Spotify ügyvezetője, Daniel Ek erre reagálva mondta el, hogy a rivális cég immáron 40 millió fizetős ügyfélnek örülhet, messze megelőzve az Apple-t. 

Legutóbb márciusban árulta el ezt a számadatot a Spotify, akkor az értéke 30 millió volt. Ez azt jelenti, hogy nagyjából fél év alatt 10 millió új prémium előfizetőt szerzett a szolgáltatás. Júniusban összesítésben 100 millióan használták. 

Azt nem tudni, hogy most hol tart az összesítés, azonban az előfizetők elcsábítására a Spotify ingyenes csomaggal is rendelkezik - ettől sok streamingszolgáltatás elzárkózott. A legtöbb rivális havidíjas modellre állt be, a Spotify azonban a számok közötti reklámokkal igyekszik kiegyensúlyozni az ingyenes változatot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.