Hirdetés

A 378.49-es NVIDIA driver sem hibátlan



|

Többek közt a Steam In-Home Streaminget is tönkreteheti.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban az NVIDIA jó néhány kisebb-nagyobb hibáktól szenvedő grafikus meghajtót adott ki a támogatott videokártyáihoz, és a jelek szerint a vállalatnál egyelőre nem sikerült megoldani a korábban nem jellemző minőségbiztosítási problémákat. Néhány korrekt frissítés után a héten elérhetővé vált a 378.49-es driver, amely legfontosabb újdonságát a Resident Evil 7: Biohazardhoz készült optimalizációk, továbbá mint utólag kiderült, a váratlan bugok jelentik.


Hirdetés


Az egyik legnagyobb általános probléma, hogy a driver telepítése után nem mindenkinél működik a GPU-gyorsított videokódolás a Steam kliensben, ez feltétlenül szükséges az In-Home Streaming funkció használatához. A Valve már kapcsolatba lépett az NVIDIA-val a probléma mielőbbi megoldása érdekében, addig is a 376.33-as meghajtóra való visszaállást javasolja a gamerek számára.



Az In-Home Streaming hibás működésénél többeket érinthet, hogy az illesztő telepítése után sokan grafikai hibákat, továbbá "mikroszaggatásokat" előidéző egyenetlen renderelési sebességet tapasztaltak a korábban teljesen jól működött játékokban. A további panaszok látszólag nem érintik a felhasználók széles táborát, inkább nagyon specifikus körülmények esetén fellépő, egyedi malőrök benyomását keltik.


(Forrás: PC Gamer)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.