Hirdetés

Áprilisban jön az Ubuntu Budgie disztribúció



|

Hamarosan újabb taggal bővül a hivatalos Ubuntu család.

Hirdetés

A Linux iránt érdeklődők valószínűleg hallottak már az aránylag újnak mondható Budgie kezelőfelületről. A szoftvercsomag többféle Linux-disztribúcióban is elérhető, az egyik legjobb ezek közül az Ubuntura épülő Budgie Remix. A fejlesztői csapata most fantasztikus hírrel szolgált a felhasználók számára: az Ubuntu Technical Board lehetővé tette, hogy a disztribúció csatlakozzon a hivatalosan elismert Ubuntu termékcsaládhoz.


Hirdetés


Ha minden jól megy, akkor a jövő áprilisban elérhetővé váló következő változat már Ubuntu Budgie 17.04 név alatt lát majd napvilágot. A hivatalos családhoz való tartozás jóval több némi dicsőségnél, ugyanis egyrészt a Canonical drágán fenntartható infrastruktúrát fog ingyen biztosítani a csapat számára, másrészt pedig a nagyobb nyilvánosságnak köszönhetően nagyságrendekkel több potenciális felhasználóhoz juthat el az egyszerű és elegáns Budgie kezelőfelület híre.



(Forrás: Liliputing, Budgie Remix blog)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.