Hirdetés

Érkezik az Android 7.1.2



|

Sajnos azonban nem minden Nexus készülék kapja meg a legújabb Androidot.

Hirdetés

Bár sok készülékre még az Android 7.0 sem érkezett meg, az Android 7.1.1 pedig szinte alig érhető el valamin; a Google már be is jelentette az Android 7.1.2 érkezését. 

Hirdetés

Persze azért nem holnap jön a végleges kiadás, várhatóan a következő hónapokban teszi elérhetővé a saját eszközeire a Google. 

Jó hír, hogy az Android Beta Programon keresztül az előzeteseket már élvezhetik a Pixel, Pixel XL, Nexus 5X, Nexus Player és Pixel C készülékek tulajdonosai, illetve a Nexus 6P is kap hamarosan bétát. 

A karbantartó jellegű frissítés a finomításokra és az apró javításokra koncentrál, vagyis főként optimalizációkat és hibajavításokat tartalmaz. 

Rossz hír viszont, hogy nem minden eszköz kapja meg az új Androidot. A Nexus 6 és a Nexus 9 már nem jogosult az Android 7.1.2-re. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.