Hirdetés

Hogyan javítsuk meg a sérült Csökkentett módot Windows alatt?



|

Az SMFixer nevű alkalmazás képes a tiltott vagy sérült Csökkentett mód kijavítására.

Hirdetés

A Csökkentett mód egy kiváló hibaelhárítási lehetőség Windows alatt. Amikor valami elromlik, vagy a gépünk be sem tudja bootolni a Windows-t, a rendszert Csökkentett módban (F8-cal) indítva megoldhatjuk a problémát. Azonban a vírusok sokszor letiltják ezt a lehetőséget, vagy károsítják azt, így a felhasználó nem tud belépni ilyen módban.

 

Ennek a jelenségnek a kijavítására hivatott az úgynevezett SMFixer nevű alkalmazás, amelyet Windows Safe Mode Fixerként is ismernek. Az ingyenes program visszaadja gépünk felett az irányítást. A szoftver futtatása után a FIX gombot lenyomva gépünk azonnal újraindul, az F8 billentyűt megnyomva pedig ismét beléphetünk Csökkentett módban. Az SMFixer innen tölthető le.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.