Hirdetés

Hogyan váltsunk gyorsan a Gmail-fiókok között?



|

A Google Multi-Account Launcher Chrome alatt válhat hasznos kiegészítővé.

Hirdetés

A Google lehetőséget ad arra, hogy a szolgáltatásaiba egyszerre több fiókból is bejelentkezzünk, majd ezek között váltogassunk online. Sajnos van egy korlátja is a funkciónak, mégpedig, hogy erre csak a Google oldalain van lehetőségünk. 

Google Multi-Account Launcher egy olyan hasznos beépülő a Chrome böngészőhöz, amelynek a segítségével több Google-fiókkal is beléphetünk, majd ezek között bárhonnan válthatunk, más honlapokról is. Az addon az első 20 üzenetünket is megjeleníteni, illetve hivatkozásokat is kínál a népszerűbb oldalakhoz. A segítségével gyorsan megnyitható a Gmail anélkül, hogy először oda kellene navigálni, és fiókot váltani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.