Hirdetés

Ingyen játékszoftver minden napra



|

Teljesen ingyen juthatunk naponta másik fizetős játékprogramhoz.

Hirdetés

A GiveAwayOfTheDay érdekes reklám módszert alkalmaz. Szoftverfejlesztő és forgalmazó partnerei termékei t reklámozza, miközben a fizetős szoftverek közül naponta másik érhető el ingyenesen. Az ingyenajánlat csak 24 órára szól, ennyi idő alatt telepíteni is kell a programot, hogy a védelem feloldásra kerüljön.

 

A nagy sikerű kezdeményezés mintájára a játékokkal foglalkozó aloldal is elindult, ahol javarészt a nyugisabb kategóriából válogathatunk. Minden nap másik fizetős (shareware) játékot tesznek elérhetővé a jobbára puzzle, logikai, arcade, mászkálós és hasonló pihentetőbb műfajok valamelyikéből. A szellemes, de nem őrjöngős játékok kedvelői igazi kincsesbányára lelhetnek itt.

 

A mai napon például egy gyémántkirakó logikai játék elérhető és telepíthető ingyenesen.

 

 

gamegiveawayoftheday.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.