Hirdetés

Ingyenes képgaléria készítő



|

Képeinkből látványos, Flash alapú, MP3 zenével aláfestett diavetítést készíthetünk ezzel az egyszerű ingyenes alkalmazással.

Hirdetés

Ha meglévő felvételinkből szeretnénk jól kinéző, egyszerűen kezelhető és bármely internetoldalra könnyedén elhelyezhető képgalériát készíteni, akkor próbáljuk ki Flash Slideshow Maker-t, amely nevéhez méltóan Flash alapú vetítést készít belőlük. Egy ilyen vetítés elkészítése három lépésben történik. Először meg kell adnunk a programnak, hogy mely felvételek szerepeljenek a galériában. Ha akarjuk, akkor mindegyikükre külön-külön megadhatjuk, hogy mennyi ideig maradjon kint a képernyőn, hogy milyen módon menjen át a következő felvételbe, hogy mi legyen az adott fotó neve, sőt akár egy webcímet is megadhatunk, amit a képre kattintva látogathatunk meg vetítés közben. Ha a képeket összeválogattuk, akkor magának a galériának a beállításai következnek. Meg kell adnunk többek között a méreteit képpontban, az albumunk kinézetét (rengeteg különféle sablon közül választhatunk), sőt akár zenei aláfestést is választhatunk a vetítéshez. Amennyiben mindent beállítottunk, akkor az utolsó lépés a Flash (SWF) állomány legyártása. A program nemcsak magát az SWF-et, hanem az azt elindító HTML fájlt is létrehozza, így akár saját weboldalunkba is egyszerűen beilleszthetjük a kész művet.



Igen egyszerűen kezelhető alkalmazás a Flash Slideshow maker, mégis igen látványos végeredmény készíthető a segítségével. A program ingyenesen használható, teljes verziója megtalálható lesz novemberi számunk CD/DVD mellékletén.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.