Hirdetés

Kiszenvedett magából egy hibajavítást a Microsoft



|

Legalább a Windowsok beágyazott Adobe Flash beépülőjét sikerült frissíteni.

Hirdetés

Nem csak az egyszerű felhasználókat, de a teljes biztonsági szakmát sokkolva a Microsoft előzetes tájékoztatás nélkül elhalasztotta a februári hibajavító keddet, az összes erre a hónapra betervezett biztonsági frissítése a márciusi patch kedden fog megérkezni. A helyzetet súlyosbította, hogy a Windows 8 / 10 rendszerek gyári Internet Explorer és Edge böngészői beágyazottan tartalmazzák az Adobe Flash beépülőt, így az alkalmazások által használt plugint az Adobe helyett a Microsoft frissíti a Windows Update-en keresztül.


Hirdetés


Sajnos a Microsoft továbbra sem volt hajlandó hivatalos tájékoztatás nyújtani a hibajavító kedd precedens nélküli elhalasztásának okáról, azonban kedd este sikerült váratlanul kiküldenie a Windows Update-en keresztül Adobe Flash frissítését a fent említett rendszerekre. Ez mindenképp üdvözlendő, hiszen a beépülő új változatában 13 súlyos sérülékenységet javított az Adobe, így kétségtelenül fontos frissítésről van szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.