Hirdetés

Napi tipp: átláthatóbb Gmail, asztali programból



|

Egy asztali szoftverrel átláthatóbbá tehetjük Gmail-fiókunkat.

Hirdetés

Mindenki szereti a Gmailt, és használja is. Van azonban néhány formai hiányossága, vagy mondjuk úgy, nem mindenki szeret néhány dolgot; például a párbeszédablakokat a leveleknél. A megosztott nézetet nem a legegyszerűbb követni, főleg ha több emberről van szó, vagy hosszas tartalomról.

 

Egy asztali kliensprogram használata megoldhatja az effajta gondokat, hiszen attól, hogy a Gmail webalapú, ugyanúgy használhatjuk bármelyik levelezőalkalmazásban is - emellett pedig megmarad a webes elérhetőség is.

 

Napi szinten áttekinthetőbb nézetet érhetünk el például a Windows Live Maillel, vagy a Mozilla Thunderbirddel, esetleg az Outlookkal. Ezekben saját mappákat is létrehozhatunk, kedvünk szerint rendszerezhetünk bármit, köztük a párbeszédeket is.

 

Az egyik legegyszerűbb megoldás a Windows Live Mail lehet, amelyet könnyű beállítani és használni, továbbá egyszerű benne tartalmat keresni, és webes naptár szinkronizálására is alkalmas. A Gmail útmutatója a Live Mailhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.