Hirdetés

Napi tipp: Internet Explorer 9 RC - fülek külön sorban



|

Hagyományos, 4:3 és 5:4 képarányú monitoroknál érdemes lehet külön sorban megjeleníteni a füleket.

Hirdetés

Ha Ön letöltötte az Internet Explorer 9 RC verzióját, valószínűleg észrevette, hogy a felhasználói interfész alapértelmezett kialakításában a címsor mellett találhatóak a fülek. Az újszerű megközelítés szélesvásznú monitoroknál mindenképp előnyös és helytakarékos, hagyományos; 4:3 és 5:4 képarányú kijelzőknél azonban problémát okoz.

 

A böngészést ilyen esetben úgy tudjuk kényelmesebbé tenni, ha a fülek sorában egy üres területen jobb egérgombot nyomunk, majd rákattintunk a "Show tabs on a separate row" sorra. Ez az opció a címsor alá, egy külön sorba helyezi át a böngészett füleket, ami a 4:3 és 5:4 képaranyú monitoroknál megoldást jelent a kellemetlenségre.

 

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.