Hirdetés

Törlődnek a Google Reader feedek



|

Két héten belül elvesznek az adatok, érdemes lementeni őket.

Hirdetés

Ugyan a magyar felhasználók július elsején még végig használhatták a Google Readert, ám a szolgáltatás nem kerülhette el a sorsát, helyi idő szerint másodikán lekapcsolásra került. Ugyan a komolyabb felhasználók minden bizonnyal találtak már maguknak új hírolvasót, de a Readert csak időnként igénybe vevőknek kimehetett a fejükből a feliratkozásaik lementése.


Számukra jó hír, hogy az előzetes információknak megfelelően a Google Takout szolgáltatásból letölthetik az összes Readerben tárolt adatukat, így új hírolvasóba költözve szimplán be tudják importálni a feliratkozásaikat. Viszont meglepő módon a keresőcég magyar idő szerint csak 2013. július 16. reggel 9 óráig tárolja az információkat, ezen időpont után visszaállíthatatlanul elveszik minden.


Az új hírközpontot keresők számára múlt vasárnap összeszedtük az összességében legjobbnak nevezhető szolgáltatásokat, szerencsére „asztalon” és mobilon egyaránt számos kiválóan használható alternatíva akad.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.