Hirdetés

Ubuntu 16.04-gyel újított a Windows 10 előzetese



|

Már telepíthető a Windows 10 Insider Preview build 14951.

Hirdetés

Várhatóan a jövő héten a Microsoft végre hivatalosan is bejelenti a Windows 10 következő jelentős frissítésének látványos újdonságait. A Redstone 2 kódnevű kiadás első publikusan tesztelhető alfája röviddel az Anniversary Update kiadása után vált elérhetővé a Windows Insider programban résztvevők számára, az elmúlt pár hétben kiadott buildekbe pedig már elkezdtek csorogni a látványosabb újítások.


Hirdetés


Szerda este a Microsoft kiadta a fast ringes tesztelőknek az eheti előzetest. A Windows 10 Insider Preview build 14951 változat egyik legérdekesebb újítása, hogy frissült benne az opcionálisan telepíthető Linux-alrendszer, az eddigi Ubuntu 14.04 LTS helyett mostantól kezdve az Ubuntu 16.04 LTS képezi az alapját.



A build 14951 további érdekesebb újításai:

- Windows Ink: apró használhatósági újítások, megújult a szögmérő eszköz;
- Fényképek alkalmazás: szerkeszthetőek lettek a fotók az Ink segítségével;
- Kamera alkalmazás: megújult kezelőfelület, gyorsabb működés;
- a fejlesztői mód aktiválása után már nem kell újraindítani a Windowst;
- hatékonyabbá vált a Narrátor alkalmazás;
- számos a Windows Áruház megbízhatóságát növelő újítás;
- rengeteg hibajavítás.


(Forrás: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.