Hirdetés

Így szerkesztheted könnyedén a PDF-eket



|

A PDF a legnépszerűbb dokumentumformátum, ám az olvasásán felül egyre többször van igény a szerkesztésére is. A SwifDoo ezt kínálja egyszerűen, olcsón és elegánsan.

Hirdetés

Manapság már a böngészők is képesek natívan PDF-fájlokat megjeleníteni, az Adobe Acrobat Reader pedig temérdek extra funkciót is kínál emellé.

Ugyanakkor a napról napra egyre fontosabbá váló szolgáltatások, mint például a szerkesztés, az aláírás, a vízjelezés stb. egyelőre a prémium szoftverek kiváltságai. Ezen szeretne változtatni a SwifDoo.

Hirdetés

Mindent a PDF-fel

Végtelenül egyszerű, valóban csak a legfontosabbakra fókuszáló kezelőfelülete van a SwifDoo PDF PRO szoftverének, amely első pillantásra nem tűnik többnek egy gyors PDF-olvasónál. Elég azonban a bal felső sarokban található feliratra kattintani, és máris egyértelművé válik, hogy ez bizony nem csupán megjeleníteni, hanem szerkeszteni is képes a PDF fájlokat. Ilyet általában csak a drága, fizetős programok kínálnak, ám a SwifDoo mindezt 30 napig bárki számára ingyen biztosítja.

A szerkesztés mellett a másik, egyre többet használt funkció az aláírás, amelyet szintén támogat a program, sőt akár vízjelet is tehetsz a PDF-jeidre. A konvertálás, összefűzés, jogosultságkezelés szintén alapvető funkciók, de a SwifDoo még optimalizálja is a PDF-et, hogy minél kisebb helyet foglaljon. Szintén hasznos a gyorsjegyzetek, kijelölések kezelése, ám ingyenesen ezen opciók egy része már erősen limitált vagy letiltott.

A program sebessége kiváló, még a keresés is gyors, és a megosztási funkciókról sem feledkezett el a készítő. Sebessége és egyszerű kezelése miatt érdemes kipróbálni, de igazán csak a PRO verzió tud a konkurensek fölé emelkedni, mely azonban éves előfizetésben sem túl olcsó.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg a január 7-én megjelenő 2022/01-es PC World magazint, amihez ajándékba jár a SwifDoo PDF Pro, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.