Csökkenti a költségeket a ZyXEL P-2702R



|

A P-2702R egy vezetékes VoIP átjáró.

A VoIP átjáró vagy VoIP gateway egy olyan, általában több telefonportos eszköz, amely átjárást enged a hagyományos telefonok, telefonrendszerek, valamint az IP hálózat között, illetve alapvető telefonközponti funkciókat is képes biztosítani. 

Az analóg telefon vagy faxkészülék így a meglévő, IP-alapú Ethernet hálózathoz kapcsolható, a VoIP szolgáltatás pedig a szélessávú internetkapcsolatot felhasználva csökkenti a telefonköltségeket. 

Ilyen eszköz a ZyXEL P-2702R is, amely plug-and-play jellegű kialakítást kapott. Az eszközt a felhasználók maguk tudják üzembe helyezni, így a telepítési költségektől nem kell tartani. 

Az Ethernet kábel és a hagyományos telefon csatlakoztatásával a VoIP-szolgáltatások előnyei egyből használhatóak, mint például a hívóazonosító, a hívásvárakoztatás, a hívástartás, az átirányítás vagy a 3-irányú konferencia. A minőséget szem előtt tartva a G.711, a G.723, a G.726 és a G.729 is támogatottak. 

Az eszköz párhuzamosan képes a hangot és az adatot továbbítani, így képes fenntartani a stabil hangalapú kommunikációt. 

A P-2702R-t két darab RJ11 típusú porttal látták el, két független terminál összekötéséhez. Van rajta egy WAN és egy LAN port is. Az előbbi fix IP-vel is használható DHCP-ként, továbbá PPoE kliensként vagy NAT gatway-ként. 

A ZyXEL VoIP átjárója valamivel 20 000 forint fölötti összegért szerezhető be. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.