Aláírás előtt elolvasandó



|

Aki szembesült már fájlkonverziós feladattal, az feltehetőleg találkozott már az ABBYY nevével is. A FineReader 14 a dokumentumkezelés és -szerkesztés svájci bicskája.

Ingyenesen elérhető dokumentumkonvertálók segíthetik ki a magánembert, ha csak elvétve kell szerkeszthető formátumra konvertálnia egy-egy PDF-ben kapott dokumentumot, vállalati közegben azonban ez mindennapos kihívás, amire bizony áldozni kell - ha nem is sokat. Az ABBYY FineReader 14-es kiadása egy csúcskategóriás optikai szövegfelismerő (OCR) és egy könnyen kezelhető PDF-szerkesztő és fájlkezelő, valamint dokumentum-összehasonlító szoftver kombinációja. Fejlesztői beolvasztották a korábbi PDF Transformert, s ezzel valóban minden igényt kielégítő, igen felhasználóbarát, igényes szoftver jött létre.

Papírtengerben fuldoklóknak

A világ élvonalát képviselő OCR-technológia végzi el a szövegfelismerést, hogy a papíralapú dokumentumokat és képeket Word, Excel, kereshető PDF és egyéb, például e-könyv formátumokba lehessen konvertálni, miközben kezeli a fejléceket, lábjegyzeteket, oldalszámozást és egyebeket is. A FineReader tanítható a speciális, ritka vagy dekorációs betűtípusok kezelésére.

Ez azonban csak a kezdet. Több formátumban meglévő dokumentumainkat a FineReader képes összehasonlítani, így kimutathatók az eltérések például egy papírról szkennelt PDF és az eredeti Word között, és nem nekünk kell betűnként összevetnünk egy megállapodás Word formátumú utolsó változatát a partner által visszaküldött aláírt verzióval. A számok felett sem siklik el: észreveszi, ha két nullával több szerepel a kontraktusban.

Képes kötegelt feldolgozásra, azaz megadhatunk időzített feldolgozási sorokat az OCR-mappákhoz, automatizálva a hetente, naponta vagy akár óránként aktuális dokumentum-feldolgozást.

Adatok szűrve, szerkesztve

Számos vállalatnál a PDF vált az információmegosztás de-facto szabványává. A FineReader segítségével a PDF dokumentumok, legyenek akár szkenneltek vagy digitálisan előállítottak, azonnal feldolgozhatókká válnak, azaz átgépelhetjük a hibás részeket, kereshetünk, jegyzetelhetünk, képeket cserélhetünk bármilyen PDF-ben. Keresés és szerkesztés segítségével online közzététel vagy elküldés előtt minden bizalmas, érzékeny vagy rejtett adat eltávolítható a PDF szövegéből és metaadatai közül.

Eredetiségük és érintetlenségük igazolására dokumentumaink digitális aláírással láthatók el, de kézírásos aláírást is beilleszthetünk a kész PDF-be, végül pedig egyetlen állománnyá fűzhetünk össze több, különböző formátumú fájlból származó dokumentumot.

Az ABBYY magyarországi képviselője a Licencia Kft. E-mail: soft@licencia.hu

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.