Egy univerzális IT-eszköz az irodába, amiért megéri fizetni



|

Amikor minden a költségcsökkentésről szól, mi az, amiért még mindig megéri fizetni? Például olyasmi, ami egy árért sokféle területen segít. Mutatunk ilyet.

Manapság úgy tűnik, a minőség és megbízhatóság nem azok a tulajdonságok, amelyeket mindenki keres. Csökkentjük a költségeket ahol csak lehet. Például sokan olcsó ruhákat vásárolnak, névtelen gyártótól, melyet olcsó alapanyagból készítettek, aminek persze van értelme, mert újat vásárolhatnak, ha megunták azt, amit épp vásároltak. Mindazonáltal fel vannak készülve ugyanennek a "vásároljuk meg a legolcsóbbat" logikának a követésére gépkocsi vásárlásakor, vagy a lakás ajtózárának kiválasztásakor is?

Utóbbi páldák már erősen kétségbevonhatóak, mivel vannak dolgok, amelyeknek megbízhatóaknak kell lenniük. Ilyen elvek érvényesek egyes IT eszközökre is, amelyek kétség kívül versenyképesebbé és hatékonyabbá teszik cégét. Pontosan ez az, amiért tekintélyes árcédulával látják el ezeket az eszközöket, mivel átalakítják munkamódszereit.

Az új ABBYY FineReader 14 kétség kívül az egyik ilyen eszköz. Nyilván azt gondolod, hogy ez csak egy újabb verziója a jól ismert OCR szoftvernek, amelyből már több mint 10 van. Nos, készülj fel a kellemes meglepetésre.

Háromszoros érték

Az ABBYY FineReader 14 egy "svájcibicska" egy mindent az egyben eszköz amely önmagában sikeresen helyettesít három különálló programot: PDF olvasót, dokumentum-átalakító (OCR) szoftvert, és dokumentum összehasonlító szoftvert. Ha e három különálló szoftver beszerzésében gondolkodsz, azonnal rájössz, hogy a FineReader 14 alkalmi vétel.

Háromszor kevesebb gond

Minél kevesebb program szükséges, annál könnyebb és kényelmesebb a munka mindenkinek - a felhasználóknak és a rendszergazdáknak egyaránt. A többféle telepítési eljárás a különböző munkaállomásokhoz és a kényelmes licenckezelő eszköz lehetővé teszi az informatikai menedzsereknek a szoftver hatékony felügyeletét az irodai helyi hálózaton. Pl. 100 licenc 100 munkaállomásra egyetlen sorozatszámmal érkezik. Ennek eredményeként nem tart sokáig annak megadása, aktiválása és a telepítés. Emellett nem kell gyakran kapcsolatba lépni az informatikai osztállyal, mivel a szoftver könnyen megtanulható és igen felhasználóbarát.

Aggódsz a technikai segítségnyújtás miatt? Megoldva! Az ABBYY támogatási csoportja teljesen ingyenesen elérhető minden regisztrált szoftvertulajdonosnak. Idő és erőfeszítés megtakarítva.

Kétszeres időmegtakarítás

Egy vállalat számára már maga a szoftver beszerzési eljárás is nehézkes lehet: átlátni a bonyolult licencelést, vagy az összetett követelményeket, stb. Nem akarnál itt is spórolni az idővel?

A cégnek megtakarított időn túl, az ABBYY sokrétű Corporate licencelési programja segíti az informatikai szakembert a beszerzési folyamatban is. A program egyszerű és átlátható licencelési eljárást nyújt vállalatok és szervezetek számára. Ezzel egy időben hatékonyan igazodik a különböző vállalatok eltérő igényeihez a használat gyakoriságával, a szervezet méretével és a használt informatikai rendszerrel kapcsolatban. Több licencre van szükség? - fizess mégis kevesebbet a mennyiségi kedvezményekkel a nagyobb vásárlások esetén.

Előnyben részesíted a magyar nyelvű szoftvereket? Ez sem probléma a FineReader 14 mindent tud magyarul.

Mi a következő lépés? Hogyan rendelhetsz egy ingyenes teszt konkurens vállalati licencet a céged számára? Csak látogass el az ABBYY hivatalos magyar weboldalára itt, töltsd ki az egyszerű megrendelési űrlapot és azonnal élvezheted a FineReader 14 vállalati verzió és a konkurens licenc előnyeit.

Az irodai munka minősége és hatékonysága nem olyan tényező amelynek költségét bármi áron csökkenteni kell, ha céged a modern világban a versenytársak előtt akarod tudni.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.