Hibridet jó áron? Alcatel Plus 10



|

Aki többet szeretne egy táblagépnél, de nem vágyik bivalyerős laptopra, annak telitalálat az Alcatel Windows 10-et futtató hibrid táblája.

Sokan nem látják már szükségét annak, hogy beruházzanak egy asztali PC-re vagy erősebb laptopra, ugyanis a használati szokások függvényében ezekre sokszor nincs is szükség. Persze egy okostelefon kijelzője hosszabb idő után kicsinek bizonyul, ezért kell valami átmenet. A hibrid táblagépek épp ilyenek, és persze nem csak drágán lehet ilyet találni. 

Az Alcatel Plus 10 például egy meglehetősen kedvező árral rendelkező hibrid megoldás, amely Windows 10 operációs rendszert futtat, és a billentyűzetes dokkolójával akár laptopként is használható. 

259,3 x 156,2 x 8,35 milliméteres méretekkel bír, mindebbe egy 10 hüvelykes átmérőjű, 1280 x 800-as felbontású IPS kijelző fért bele. A képernyő alatt az Intel Cherry Trail T3 Z8350 processzora található, ami négymagos, 1,92 GHz-es órajellel. Mindezt 2 GB RAM, 32 GB tárhely, egy 2 és egy 5 megapixeles kamera egészítik ki, illetve a tárhely egy microSD-vel bővíthető. A hangzásért két hangszóró felel, amelyek az előlapon találhatóak meg. 

Más érdekességet is tartogat azonban az Alcatel Plus 10. A teljes kiosztású, magyar nyelvű gombsorral rendelkező billentyűzete például SIM-foglalattal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy 4G-s hálózathoz is egyszerűen csatlakozhatunk vele - továbbá hotspotként is funkcionál. A multimédiás állványnak szintén alkalmas billentyűzeten egy microUSB és egy USB, valamint egy HDMI port is helyet kapott. További jó hír, hogy a táblagép 5830 mAh-s akkumulátorát itt egy 2580 mAh-s energiaforrás egészíti ki, vagyis összességében 8410 mAh áll a gép rendelkezésére. 

Természetesen a táblagépet mágnesek rögzítik a billentyűzethez, vagyis könnyedén levehető a 465 grammos tablet, amely aztán önállóan is használható. 

Az Alcatel Plus 10 már 75 000 forintért hazavihető. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.