Hirdetés

A Ford gyárthatja a Google önvezető autóit?



|

Januárban válhat hivatalossá a két vállalat partnersége.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtti pletykák szerint a nagyon közeli jövőben önálló vállalattá fog alakulni a Google önvezető autókat fejlesztő részlege. A híresztelés alapján az Alphabet esernyője alá tartozó vállalat első körben egy kisebb autóflottát építhet, az autonóm járművek segítségével egy apró taxicéget hozhat létre. A kocsik például egyetemek területén szállíthatnák a lusta vagy sietős diákokat és tanárokat.

Hirdetés


A Bloomberg friss értesülései szerint a Google már autógyártó partnert is talált magának, a források szerint a Ford gyárthatja az önvezető autóit. Egyelőre nem teljesen világos, hogy az előállításon túl más jellegű együttműködésre is lehet-e számítani a két fél közt. Amennyiben helytálló a beszámoló, akkor a Google és Ford a januári Consumer Electronics Show-n jelenthetik be a partnerséget.


(Forrás: GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.