Hirdetés

Autókhoz fejlesztett LCD



|

Az iparág legnagyobb kontrasztarányú járműben használható LCD-je a Sharptól.

Hirdetés

A járművön belüli alkalmazásokhoz gyártott LCD-k piaca ezidáig elsősorban a hátsó üléshez tervezett szórakoztató rendszerek(RSE) piacán bővült, amelyek a TV és DVD nézést, etc. teszik lehetővé a hátsó ülésről és az autó navigációs rendszeréről. Manapság felgyorsult az LCD műszerfalba történő beépítésének trendje. Ezek az LCD-k, különböző műszerek, például a sebességmérő adatait jelenítik meg. Ezzel egy időben olyan képeket is mutatnak, melyek megnövelik a vezető látómezejét, vizuális segítséget és biztonsági figyelmeztetéseket nyújtanak a jármű különböző érzékelőivel és kameráival létesített kapcsolaton keresztül.

 

 

Ennek fényében a Sharp sikeresen kifejlesztett egy olyan új LCD-t, amely az iparág legnagyobb, 2550:1 kontrasztarányával rendelkezik, miközben megtartja a járművön belüli alkalmazásoktól elvárt megbízhatóságot és tartósságot. Ezt a fejlesztést az LCD panel pixel konstrukciójának optimalizálásával, és az olyan összetevők teljesítményének javításával, mint például a színszűrők, sikerült elérni. Ennek az LCD-nek a műszerfalba integrálásával lehetővé válik a könnyebb olvashatóság, és a kijelző eddig sosem tapasztalható mély fekete színei lehetővé teszik felső kategóriás eszköz panelek kialakítását, melyekben az LCD jól beépül a fekete műszerfalba.

 

 

 

* A járművön belüli alkalmazásokhoz tervezett LCD-re vonatkozó 2007. szeptember 27-i adatok szerint

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.