Hirdetés

Driftelő robotautó lett a DeLorean



|

Repülni nem tud, de azért látványos a mutatvány.

Hirdetés

Az utóbbi napokban sok helyről folyik a régi DeLorean és a filmek, amelyekben sokat szerepelt. A stanfordi Revs Center is egy ilyen autóval kísérletezett. 

Hirdetés

A végeredmény az lett, hogy repülni bár nem tud, a sofőr nélküli mutatványa azért látványos. Az autó magától képes driftelni. 

A MARTY nevű autót (Multiple Actuator Research Test bed for Yaw control) komolyan modernizálták, többek között szervokormánnyal is. 

A projekt egyébként azért született meg, mert a Revs Center igazgatója szerint a robotautóknak minden létező fizikai manővert végre kell tudniuk hajtani annak érdekében, hogy elkerüljenek egy veszélyes helyzetet. 

Ha egy utas élete azon múlik, hogy az autó kőkemény driftelésbe kezd, akkor ez a megoldás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.