Hirdetés

Ezentúl robotkígyó tölti a kocsidat



|

Elképesztő a Tesla új robottöltője - fémből van, és olyan, mint egy kígyó.

Hirdetés

A Tesla az üzleti eredmények tisztázása után nehéz napokon van túl, azonban ez nem akadályozta meg a vállalatot abban, hogy már megint mutasson valami igazán lenyűgöző dolgot. 

Hirdetés

Ha Elon Musk azt mondja, hogy dolgoznak valamin, akkor dolgoznak valamin. Az pedig nem apróság lesz. Ezúttal egy olyan dolgot mutattak meg, amit a Tesla ügyvezetője már emlegetett párszor, és akkoriban még őrültségnek hangzott - mint Musk ötletei általában. 

Most viszont megtekinthető lett a Tesla töltőállomása, amely egy sci-fiből lépett elő. Gyakorlatilag egy kígyóra hasonlító robotkarral van dolgunk. 

 

 

A videóben is látható robotkar teljesen automatikusan, emberi közbeavatkozás nélkül képes hozzácsatlakozni egy leparkolt Tesla Model S-hez, majd megkezdeni annak a feltöltését. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.