Hirdetés

Így készülhetsz fel egy autós kalandtúrára



|

Ha megvan az útvonal, a Defence Driving a részletekre is emlékeztet.

Hirdetés

Egy autós kirándulás lehet egy igazán jó móka, ami örökké emlékezetes marad, de lehet egy balul elsült, problémákkal teli rémálom is, amit ugyancsak nem felejtünk el egyhamar. Az, hogy melyikhez lesz szerencsénk, attól függ, hogy mennyire jól terveztük meg az utazásunkat. 

Hirdetés

A Defence Driving egy olyan hasznos, angol nyelven működő weboldal, amely az autós utazások tervezéséhez nyújt segítséget egy külön eszközzel. Elsőre persze arra gondolhatnánk, hogy az útvonal összeállításában nyújt segítő kezet az oldal. Azonban azt, hogy hol állunk meg tankolni és hol töltjük az éjszakát, nem ezzel a szolgáltatással tudjuk eldönteni. Ez inkább arra alkalmas, hogy emlékeztessen minket a részletekre néhány fontos kategóriában. 

 

Öt kategória

Az oldalon öt fő kategóriát találunk, amelyekre nem árt gondolni egy kirándulás esetén. Ezek a következőek: étel, játékok, appok, zene és biztonság. Bármelyik fülre is kattintunk, az oldal külön listákat és magyarázatokat tesz elénk. 

 

Nem fogunk unatkozni út közben

 

A zene rész például kész lejátszási listákkal szolgál a Spotify szolgáltatásán keresztül. Jelenleg három kiadós listát jelenít meg a Defence Driving, amelyek segítségével biztosak lehetünk arról, hogy nem lesz egykedvű csend az autónkban. 

Az appok fül két szekcióra van bontva, eszközökre és játékokra. Mindkét résznél találunk appok Android és iOS platformokra egyaránt. Az eszközöknél szereplő alkalmazások segítségével találhatunk helyeket enni vagy tankolni. A játékok fül ezzel szemben már nem appokra koncentrál, hanem olyan klasszikusabb tevékenységekre, amelyekhez nem kellenek külön eszközök az autóba. Az ételek fül pedig olyan elemeket sorol fel, amelyek általánosságban könnyen beszerezhetőek, és ideálisak egy hosszabb út során is. A biztonság fül végezetül néhány olyan tanáccsal is ellát minket, amiket vagy ismertünk vagy nem, de jobb átvenni a fontosabb szabályokat mégegyszer. 

 

Az unalmas percekre nem árt néhány app és játék sem

 

A legfontosabbak

A Defence Driving szolgáltatásról összességében elmondhatjuk, hogy a jelenlegi formájában kissé korlátozott. Tulajdonképpen egyik kategóriában sem ad végtelenül görgethető tartalmi listákat vagy tanácsokat. Ennek ellenére az alapokat minden téren megkapjuk, ezek segítségével pedig biztosra mehetünk, hogy az utazáshoz írt listánkról semmit nem felejtünk el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.