Hirdetés

Iskolának ment az autóval a Pokémon GO miatt



|

Egy 19 éves ausztrál a vezetés közbeni Pokémon-vadászat miatt ütközött az iskola épületének.

Hirdetés

A Pokémon GO sok szempontból nagyszerű dolog, azonban nagyon könnyű elveszni benne, ráadásul vezetés közben kiemelten felelőtlen dolog a játékkal foglalkozni. 

Hirdetés

Ezt bizonyítja egy 19 éves ausztrál esete is: a sofőr váratlan megállót talált, amikor figyelmetlenségből egy Melbourne-ben található iskolába hajtott az autójával. 

Victoria állam rendőrsége szerint a sofőr épp egy Pokémont akart megszerezni, amikor elvesztette az autója fölött az uralmat, letért az útról, átszakított egy kerítést, majd az iskola épületének ütközött. Szerencsére személyi sérülés nem történt. 

A rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint a sofőr nem szerzett meg semmit a baleset során, mindössze némi törmeléket gyűjtött be. A megmaradt Pokélabdák, tojások és egyebek csak a rendőröket vonzották oda, a Pokémon továbbra is szabadon maradt - folytatták. 

A sofőr nem volt ittas, azonban felelőtlen vezetés miatt vádat emelnek ellene. A helyi rendőrség egyébként az útjelzőkre is kiírta, hogy senki ne vezessen és Pokémonozzon egyszerre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.