Hirdetés

Mi történik, ha iPhone-ra cseréled egy Porsche fékbetétjeit?



|

Vajon megállít néhány iPhone egy Porsche 911-et? Nézzük.

Hirdetés

Feltesszük nektek a hét kérdését: mi történik, ha az autótok fékbetétjét néhány iPhone-ra cserélitek ki? Az EverythingApplePro YouTube-csatorna műsorvezetői kipróbálták. 

Hirdetés

A kísérlethez egy 2002-es Porsche 911 Carrerát használtak, illetve négy iPhone 5S-t és négy iPhone 4S-t. Az újabb almás telefonok előre kerültek, a régebbiek a hátsó tengelyen kaptak helyet.

Az egyik oldalán kijelzővel kifelé, a másikon képernyővel befelé helyezték el a telefonokat. 

A nevetséges fékbetét-tesztet 20, 40 és 60 mérföld per órás sebességekről végezték el, majd eltávolították az iPhone-okat, és megnézték, mi maradt belőlük. 

Mit tippeltek, mi lesz néhány törékeny okostelefonból li-ion akkuval, amikor nagy nyomásnak és hőmérsékletnek tesszük ki őket? Semmi jó, annyit mondhatunk. 

Ne próbáljátok ki otthon... 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.