Hirdetés

Milyen autóval éljük túl a zombitámadást?



|

Ha jönnek az élőhalottaik, akkor nem árt egy olyan jármű, ami szétlövi, felaprítja, vagy összeroncsolja őket. A megoldás Dél-Koreából érkezik.

Hirdetés

A zombik virágkorukat élik, ha lehet ilyet mondani, hiszen szinte a csapból is ők folynak, legyen szó filmről sorozatról, videojátékról, vagy divatirányzatról. Az egyszer már meghalt, de továbbra is élő emberek rengeteg területen jelen vannak, bár azt nem lehet mondani, hogy támadásuk bármikor bekövetkezhetne, hiszen létük jó eséllyel csak fikció.

Hirdetés

Arra azonban jók, hogy őket felhasználva ürügyként, olyan eszközöket lehessen tervezni, amivel túlélhető az offenzívájuk, vagy legalábbis növelhető az esélye a túlélésnek. A Hyundai különösen nagy barátja a zombis témának, bár most éppen nem az ő tervezőik vetették papírra az antizombis járművet, hanem egy bizonyos Anson Kuo, aki nagy rajongója a Walking Dead sorozatnak. Az általa készített Hyundai Santa Fe Zombie Survival Machine minden olyan cuccal el van látva, ami segítségére lehet az egyszeri felhasználónak abban, hogy az élőhalottak támadásait visszaverje, vagy ha ez nem is jönne össze, tovagördüljön köztük.

Kuo elképzelésében a Santa Fe olyan hasznos dolgokkal van felszerelve, mint a motorháztetőre szerelt gépkarabélyok, valamint a tetőre helyezett súlyos mordály, ami még azoknak a napját is elrontja, akik hullaként járják az utcákat. Mindezek mellett az arzenál részét képezi az automata számszeríj, és egy szamurájkard is, bár ha ez utóbbit kell bevetni, akkor ott már elég nagy a baj. Kuo alkotása körülbelül 82.500 elképzelésből lett kiválasztva, így abban a szerencsében van része, hogy az általa megálmodott autót a Galpin Auto Sport a valóságban is megalkotja. Sőt, ha minden igaz, akkor pont mától látható a New Yorki Comic-Con Shown.

A Hyundainál egyébként nagyon örülnek annak, hogy ilyen ügyes koncepció született, mert egyrészt ők is szeretik a sorozatot, másrészt a márkának is jót tesz az ilyen reklám, bár ez így konkrétan nem hangzott el. A Hyundai egyébként is előszeretettel alakítja át a modelljeit túlélőgépekké, hiszen a nyáron láthattuk a Velostert, amit szintén a Walking Dead ihletett, de felszereltségének részét képezte a páros láncfűrész, ami bokából vágja el a szórakozást.

Nem szabad azonban elfelejteni az Elantra GT zombiellenesített változatát sem, ami talán a legbetegebb az összes közül, főleg azért, mert erről már olyan képünk is van, ahol teljes életnagyságban pompázik. Kicsit olyan, mint amire elütött egy gigantikus méretű denevért, és a szerencsétlen jószág éppen azzal próbálkozik, hogy levakarja magát a hűtőrácsról. Egyébként tetszik.

Egyvalamiről azonban még nem esett szó, mégpedig arról, hogy aki maga is kedvet kapott ahhoz, hogy a Hyundai járműveit alakítgassa ilyen furcsa jószágokká, az ne habozzon a megfelelő alkalmazást letölteni és nekikezdeni a művészkedésnek. iOS-re  és Androidra egyaránt elérhető a Walking Dead Chop Shop nevű alkalmazás, amiben rengeteg kiegészítő közül válogathatunk és helyezhetjük fel őket az autókra, valamint saját kényünkre és kedvünkre. Számszerűsítve a dolgokat, összesen 3 autó és közel 300 alkatrész várja, hogy értő kezek halálos gépet alkossanak belőlük. Jó móka!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.