Hirdetés

Németországban készül az Apple autója



|

Már 2019-ben piacra kerülhet az iCar néven emlegetett Apple autó.

Hirdetés

A németországi Frankfurter Allgemeine Zeitung jelentése szerint az Apple létrehozott Németországban egy titkos kutatás-fejlesztési részleget, amely kizárólag az Apple autóján dolgozik. 

Hirdetés

A lap olyan forrásokra hivatkozik, akik állítólag jól értesültek a témában. Szerintük a szakértő csapat 15-20 gondolkodóból áll, akik között mérnök, szoftveres, hardveres és értékesítő szakember is van. 

Azt mondják, hogy olyan szakembereket gyűjtött össze az Apple, akik mind fiatal szakértők az autóiparban, és mind úgy érezték az előző munkaadójuknál, hogy visszafogják őket. 

Az autót jelenleg iCar néven emlegetik, és úgy tudni, hogy már 2019-ben vagy 2020-ban piacra kerülhet - ez egyébként megfelel a korábbi jelentéseknek. A közvetlen értékesítés mellett az Apple autómegosztással is próbálkozhat. 

Érdekes részlete a híreknek az is, hogy az iCar állítólag Németországban lesz gyártva, a Magna segítségével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.