Hirdetés

Összeállhat a Google és a Ford



|

A két cég közösen ugorhat bele a robotautók világába.

Hirdetés

A Ford nemrég nyitott egy új kutatás-fejlesztési központot a Szilícium-völgyben, most pedig úgy néz ki, hogy összeállna a Google csapatával, és a jövőben együtt fejlesztenének robotautókat. 

Hirdetés

A The Wall Street Journal szerint a Ford nagyon szeretne betörni a robotautók piacára, de nem teljes egészében erre koncentrálná a céget.

A Google segítségével azonban könnyedén fejleszthetnének robotautókból flottákat, onnan pedig egy lépés a megosztásos szolgáltatás. 

A közös munka során a Ford a hardvereken és némi szoftveren dolgozna, míg a Google kifejezetten a robotautók működéséért felelős szoftvert adná. 

Egy ilyen megállapodás nagyban segítene a Google embereinek is, hiszen a robotautókról biztosan nem tesznek le, ellenben az autógyártás terén nincs tapasztalatuk - egy tervezés még több erőforrást és éveket venne igénybe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.