Hirdetés

Androidos luxustelefonnal újít a Gresso



|

Limitált darabszámban készül a titántömbből faragott Radical R1.

Hirdetés

Androidos készülékkel próbálkozik a luxustelefonokkal foglalkozó Gresso. A Radical R1 névre keresztelt okostelefonjuk gyakorlatilag egy titántömb, amit csúcstechnológiás robotokkal faragnak 9 órán keresztül. Ezután kézi csiszolással 4 órán át finomítják, hogy igazán vonzó külsőt kapjon. Hátul feketére festett Gorilla Glass üveget is találunk. 

Hirdetés

Az előlapi gombok nem különálló elemek, hanem közvetlenül a készülékház részei. A gyártó logóját szintén kézzel polírozták, de ha kicsit több pénzünk van, akkor ezt titán helyett sárga- és fehéraranyból is kérhetjük. 

A 4,5 hüvelykes Radical R1 qHD felbontást kapott, Android 4.1.2-t futtat, a négymagos, 1,2 GHz-es processzora mellett pedig egy 8 megapixeles kamerát és 36 gigabájt beépített tárhelyet kínál. A két SIM-kártyát befogadni képes telefon alapára 1800 dollár, és csak 999 darabot gyártanak belőle. A készülék ott lesz a közelgő CES-en is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.