Hirdetés

Fitneszes karkötő a Garmintól is



|

A Vívofit a gyártó első ilyen viselhető kiegészítője.

Hirdetés

A viselhető eszközöket már egész sokan ismerik, és érdekes módon a legtöbben jobban szeretik a fitneszes kiegészítőket, mint például az okosórákat. Nem csoda hát, hogy egyre többen mutatnak be olyan karkötőket, amik például a Nike FuelBand SE babérjaira törnek. 

Hirdetés

A fitneszes kiegészítőkben a Garmin is nagy lehetőséget lát, így bemutatta a Vívofitet, ami a gyártó első effajta karkötője. A készülék egy hajlított, mindig bekapcsolt állapotban lévő kijelzőt kapott, ami mutatja a napi célokat, lépéseket, visszaszámlálásokat, kalóriákat, távolságot, és, hogy extra haszna is legyen, az időt. 

Az 50 méterig vízálló Vívofit akkumulátora egy évig húzza, majd cserére szorul. A Garmin Connecten keresztül szinkronizálható karkötő követi az egész napunkat, így az alvást és a beállított mérföldköveket is. A karkötő ára 129,99 dollár lesz, a megjelenésre pedig valamikor az első negyedévben számíthatunk. 

 

További érdekességek a CES-ről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.