Hirdetés

Az összes AMD Ryzen túlhajtható lesz



|

Sajnos a laptopos Radeon RX 500 chipektől nem érdemes lázba jönni.

Hirdetés

Kissé vegyesre sikerült a Consumer Electronics Show az AMD részéről. Egyrészt kaptunk egy érdekes előzetest a következő generációs Vega grafikus architektúráról, másrészt pedig AM4-es alaplapokat is mutogattak végre a gyártók, azonban a Zen architektúrás konkrét Ryzen processzorokat nem leplezte le a cég. Annyit viszont megtudtunk, hogy a termékek még az első negyedévben (talán valamikor februárban) hivatalossá válhatnak, a bejelentésük napján pedig már az első szállítmányok is megérkezhetnek a kereskedőkhöz; nem "paper launch"-ra készül a vállalat.


Hirdetés


A CES vége előtt érkezett még pár érdekes és hasznos információ az AMD új termékei kapcsán. A vállalat tájékoztatása szerint a Ryzen processzorok mindegyike túlhajtható, ráadásul többféle árfekvésű AM4-es alaplapban is (X370 / X300 / B350 lapkakészlet) igénybe vehető az overclocking.



Végül megemlítendő, hogy számos a közeljövőben piacra kerülő gamer laptop elérhető lesz AMD Radeon RX 500-szériás grafikus processzorral. Az AMD nem beszélt a termékekről, ám a Samsung standjánál megerősítették a gyanút, hogy ezek mind az OEM-ek kérésére átcímkézett Radeon RX 400 termékek.



(Forrás: WCCFTech / WCCFTech)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.