Hirdetés

Ezt tudja a Ryzen és a Vega együtt



|

Az AMD a Star Wars Battlefrontban és a Doomban is megmutatta, hogy mit tud a Vega.

Hirdetés

Mostanában sok izgalmat okozott az AMD a Ryzen processzorokkal és a Vega GPU-kkal. A CES-en egy olyan demótermet is felállított a cég, amelyben egy PC már Ryzen CPU-val és Vega GPU-val futtatta a Star Wars Battlefrontot, 60 FPS-sel. 

Hirdetés

A jelentések szerint a játék Ultra HD-ban ment, Ultra minőségi beállítások mellett. Egyes források szerint a frame ráta a 4K-s Ultra beállításokkal néha 57-58 FPS-re csökkent, ugyanakkor ez még mindig egy figyelemreméltó eredmény. 

Ezzel párhuzamosan egy videót is közzétett az AMD, amelyben azt mutatja meg, hogyan futtatja egy Vega videokártya a 2016-os Doom játékot 4K-ban, maximális minőségi beállításokkal. 

A Doom nagyjából 70 FPS-sel futott, ami ismét olyan teljesítményt jelez, amivel a Vega a grafikus vezérlők csúcskategóriájában landol majd idén, amikor megjelenik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.