Hirdetés

Otthon is segítenek az LG robotjai



|

Önállóan képes mozogni az LG Hub Bot, és szót ért az otthoni okoseszközökkel.

Hirdetés

Az LG az ígéreteknek megfelelően több új robotot is bemutatott a CES-en. Ezek között vannak az Amazon Alexáját idéző modellek, de hangutasításra reagáló, otthon mozgó és segítő robotok, valamint kereskedelmi, ipari felhasználásra szánt és takarítófeladatokat ellátó változatok is akadnak. 

Hirdetés

Az új LG Hub Bot például egy olyan apró robot, amelynek a kijelzője az információk megjelenítése mellett arcként is funkcionál. Képes reagálni a hangutasításokra, önállóan mozogni, továbbá más okoseszközökkel kommunikálni: termosztátokkal, lámpákkal, robotporszívókkal, sütőkkel. 

Nem riad vissza a zenék lejátszásától, használható biztonsági monitornak és még sok más célra is. Vannak kisebb, kevésbé mobil kiadások is belőle. 

A nagyobb LG robotok nagy kijelzőt cipelnek: ezeket értelemszerűen reptereken, hotelekben és hasonló helyeken használhatják. Azt azonban még nem tudni, hogy mikortól és mennyiért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.