Hirdetés

A PC-építés forradalmasítását ígéri a Corsair új platformja



|

Pedáns rendet teremt a gépházban a villámgyors összeszereléssel kecsegtető iCUE LINK Smart Component Ecosystem.

Hirdetés

A közönség még szinte ki sem pihente a januári CES 2023 keretében bemutatott újdonságokat, máris elrajtolt a Tajpejben honos Computex 2023, ahol a következő napok során újabb offenzívára számíthatunk a kiállításon részt vevő cégektől.

A tajvani seregszemlét természetesen a játékosokat célzó PC-s hardverekre és perifériákra szakosodott Corsair sem hagyja ki, amelynek computexes attrakciója nem kevesebbet ígér, mint a PC-építés forradalmasítását.

Hirdetés

A gyártó ugyanis egy komplex rendszert leplezett le az iCUE LINK Smart Component Ecosystem képében, amellyel nemcsak gyorsabban és egyszerűbben állíthatjuk össze az álom-konfigunkat, de a végeredmény is jóval letisztultabb lesz, mintha hagyományos alkatrészeket használnánk.

"Az iCUE LINK a tapasztalt és a kezdő PC-építők módszereit is átformálja, mivel a szabadalmaztatás alatt álló, egykábeles technológiájának hála akár 50%-kal csökkentheti az új, nagy teljesítményű PC építéséhez és beállításához szükséges időt, miközben drámaian leegyszerűsíti a vezetékek kezelését. Nem kell többé vezetékfészkekkel, csatlakozó hubokkal, PWM- és RGB-elosztókkal zsúfolnia a házát - mindez az iCUE LINK példátlan egyszerűségének és lehetőségeinek köszönhetően."

- írja a technológiáról a Corsair. Az iCUE LINK további extrája, hogy  a platform minden eleme saját mikrokontrollerrel rendelkezik, amelyek a System Hubon keresztül kommunikálnak egymással, új távlatokat nyitva az olyan műveletekben, mint az RGB-világítás konfigurálása, vagy a zajszint és a teljesítmény optimalizálása.

Az iCUE LINK legkorábbi képviselői már júniusban megjelennek: első körben AIO-hűtőket, ventilátorokat és a mikrokontrollereket koordináló System Hubot kapjuk meg, majd 2023 harmadik negyedévében további kompatibilis termékekkel bővül a választék. A forgalmazást a Corsair webshopján és a globális viszonteladói láncon keresztül bonyolítják, az árazásról viszont e sorok írásakor még nincs információnk.

Helyszíni tudósításunk a Computex szervezője, a TAITRA támogatásával valósult meg. A Taiwan Trade Center budapesti kirendeltsége egyike a TAITRA 60 irodájának, amely segíti a magyar és tajvani vállalkozások közös munkáját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.