Hirdetés

Érkezik a PowerColor Radeon HD 6870 X2



|

A PowerColor újdonsága két Barts magot egyesít egyetlen vezérlőn.

Hirdetés

Az NVIDIA GeForce GTX 580 újabb ellenfelet kap a piacon. A PowerColor a dupla Cayman magra épülő Radeon HD 6970 X2 után most a két Barts magot egy vezérlőn egyesítő Radeon HD 6870 X2-t mutatta be, amely szintén látható volt az idei Computex kiállításon.

 

A kártya 2240 stream processzorral dolgozik, a GPU-k órajele 900 MHz. A 2 x 256 bites memóriabusz 2 GB GDDR5-ös memóriát kezel, 4200 MHz-en. Az egyedi tervezésű dual slotos hűtőegység két légkavaróval és öt réz hőcsővel működik. A vezérlő dual-DVI, HDMI és dual mini DisplayPort kimeneteket kínál.

 

A PowerColor kisebbik kétmagos Radeonja, a Radeon HD 6870 X2 várhatóan még ebben a hónapban piacra kerül, a tervek szerint körülbelül 449 dolláros áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.