Hirdetés

OCZ RevoDrive Hybrid: SSD és HDD egyben



|

A gyártó Computex-en bemutatott újdonsága 575 MB per másodperces olvasási sebességre képes.

Hirdetés

Az OCZ a korábbi ígéreteinek megfelelően az idei Computex kiállításon bemutatta egyik új érdekességét, a RevoDrive Hybridet. A PCI-Express x4 foglalatba illeszthető adattároló egy SSD-meghajtót és egy merevlemezt kombinál a gyors sebesség és válaszidő érdekében.

 

A többszörös SandForce vezérlővel ellátott RevoDrive Hybrid RAID-be állítva használ 60 vagy 120 GB-os MLC NAND Flash memóriát, valamint egy 500 gigabájtos vagy 1 terabájtos, 2,5 hüvelykes merevlemezt. A kivitelezés hasonló az Intel Smart Response Technology megoldásához, az adattárolás szerepe itt is a HDD-nek jut.

 

A RevoDrive Hybrid olvasási és írási sebessége 575 és 500 megabájt másodpercenként, emellett a másodpercenként végezhető I/O-műveletek száma 30 000. A kisebbik modell, amelybe egy 60 GB-os SSD és egy 500 GB-os HDD került, várhatóan már júliusban a piacra kerül, 350 dolláros áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.