Hirdetés

Óriáslaptop a Darfontól



|

Különös noteszgép a 2008-as taipei-i Computex kiállításon.

Hirdetés

 

A taiwani, 2008-as Computex kiállításon a Darfon standja az elsők között volt, amelyet a látogatók szemügyre vehettek. Akik pedig rápillantottak, valószínűleg el is csodálkoztak, ugyanis a gyártó egy óriáslaptopot állított ki a taipei-i Computex-en.

 

A képünkön látható behemót méretei remekül felmérhetőek a kép alsó részén lévő teljes méretű billentyűzetekhez viszonyítva.

 

Az elképesztő méretű noteszgép billentyűzete egyébiránt háttérvilágítással rendelkezik, és a fotón látható kék mellett zöld, piros, és további színekben is képes pompázni. Többet azonban egyelőre nem tudni a titokzatos óriáslaptopról, amelyre az Eee PC-t kicsinek találók már biztosan nem panaszkodhatnak. 

 

darfon.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.