Hirdetés

Személyre szabható billentyűzetet villantott a Ducky a Computexen



|

Magyar szitázású One 3-t és egy brutális, személyre szabható klaviatúrát is láttunk a Ducky standján.

Hirdetés

A nagysikerű Ducky One 3 sorozat új taggal bővül. A Pro változat érdekessége elsősorban az, hogy 8000 Hz-es frissítésre lesz képes; így természetesen vezetékes megoldásról van szó, a kábel végére pedig USB csatlakozó kerül. Triple-shot PBT gombfedelekkel érkezik majd, a standon csak nekünk pedig elárulták azt is, hogy lesz magyar kiosztású változat is - az első kész fedélszettet ehhez pedig meg is mutatták.

Ez azért nagy szó, mert ma már az olyan nagy gyártók, mint például a Logitech is, sokszor megfeledkeznek arról, hogy az angol kiosztás nem mindenkinek optimális. A Ducky One 3 Pro négyféle méretben lesz megvásárolható: 60%-os, 65%-os, TKL és teljes kialakítású verzióban egyaránt kapható lesz.

A Ducky másik nagy dobása a ProjectD Outlaw, amely egy olyan 65%-os klaviatúra, amelyet teljes egészében saját igényeidre igazíthatsz: egyedül a belső alumínium váz fix, ezt leszámítva azonban a borítás és még a gombok anyaga is testreszabható. A vázat kézbe is vettük - közel 2 kg-os tömegével igen robusztusra sikerült. A prémium opciók között szénszálas erősítésű műanyagot is találsz. A gombok ezen a billentyűzeten double-shot fedelet kapnak, az alattuk lévő Cherry kapcsolók típusa viszont szintén választható, mint ahogyan az is, hogy szeretnél-e háttérvilágítást hozzá, és ha igen, akkor simát vagy változtatható színűt.

Hirdetés

A ProjectD Outlaw egyébként a Ducky első vezeték nélküli klaviatúrája, amely 2,4 GHz-es saját vevő vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül tud kommunikálni. Az első ötszáz vásárló a gombokat is megkapja majd, ezt követően a billentyűzet "barebone"-ként lesz megvásárolható. Ára várhatóan 250 és 500 dollár között alakul majd.

Helyszíni tudósításunk a Computex szervezője, a TAITRA támogatásával valósult meg. A Taiwan Trade Center budapesti kirendeltsége egyike a TAITRA 60 irodájának, amely segíti a magyar és tajvani vállalkozások közös munkáját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.